Om

“Folk kalder os perfektionister med attitude – det tager vi som en kompliment.”

Vi nyder krævende og udfordrende opgaver. Vi skaber succes og resultater gennem en konstruktiv arbejdsproces og i nær dialog med dig som kunde. Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at …

  1. Virkningsfuldt design er en investering i dit firmas fremtid.
  2. Feedback og nysgerrige spørgsmål løfter os til et endnu højere niveau. Tal med os.
  3. Vi skaber de bedste resultater, når du ser os som en samarbejdspartner frem for blot en leverandør.
  4. Du har hyret os, fordi vi kan noget, du ikke selv kan. Stol på os.
  5. Vi tilbyder de løsninger, du endnu ikke selv havde tænkt på, fordi vi tør udfordre dig undervejs i processen.
  6. Vores strategiske og kreative evner er vores vigtigste ressourcer. Dem giver vi ikke væk gratis. Vi ved af erfaring, at de bedste resultater opstår i et forpligtende samarbejde.

Kasper Kortsen Randorff

Senior Grafisk Designer

Kasper Kortsen Randorff er manden bag nogle af Aalborgs kendte logoer og visuelle identiteter. Hans stil spænder vidt, lige fra det rene og simple til det vilde og løse, og med sit fokus på innovation og vedvarende ønske om at udfordre både sig selv og sine kunder skaber han stilsikre og unikke løsninger, der fanger øjet og holder i årtier.

Kasper har udviklet visuelle identiteter, visuel markedsføring, illustrationer og grafisk udsmykning til en bred vifte af kunder.

Udover at være grafisk designer og art director driver Kasper også en plakatshop – The Art Department – og børnekunst.dk. Han har bl.a. tegnet plakatserier til alle de store zoologiske haver i Danmark, og hans fortolkninger af børnekunst hænger i Fjordhuset Krabben og på Neonatal Afdelingen på Aalborg Sygehus Nord og på væggene i mange hundrede danske hjem.

Kasper er uddannet ved NP/Grey Aalborg i 1996 og har haft bureau under eget navn siden 2004 kun afbrudt et par gange af en ansættelse hos andre bureauer, som fx seneste hos Konxion fra 2016-2019.